Certificeringer på hele Familien

Her kan du læse nærmere omkring alle vores certificeringer – hvad de står for og hvorfor vi har valgt at have alle disse mærkninger på vores familiemedlemmer.

Alle ingredienser er veganske og certificeret*. Vi bruger råvarer, der kommer fra planter, for at mindske produkternes påvirkning af klima og miljø. ⁠Vi bliver ved med at udvikle vores produkter i takt med, at der kommer flere og flere godkendte naturlige ingredienser på markedet.⁠

*Ecocert COSMOS Natural gælder ikke for Bleskifte Creme.

Allergy Cerified logo - lille kanin

Allergy Certified

Alle Lille Kanins produkter er Allergy Certified, og er din garanti for, at du vælger et produkt til dit barn med minimal risiko for allergi. Allergy Certified er en international certificeringsorganisation, men er grundlagt i Danmark. For at et produkt kan få denne mærkning, har en toksikolog fra Allergy Certified gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering. Derfor er denne mærkning din garanti for, at du vælger et produkt med minimal risiko for allergi.

 

Nordic Eco Swan Lable - Lille kanin

Nordic Swan Ecolabel

Når et produkt bærer Svanemærket, kan du være sikker på, at det er produceret med en så lav miljøbelastning som mulig. Det vil sige, at det er et miljøcertificeret produkt, der er fremstillet så det belaster jordens ressourcer, vores miljø og din hud mindst muligt.
For at opnå denne mærkning skal det relevante produkt – herunder både indhold og emballage – opfylde fastsatte kriterier i forbindelse med fremstilling, brug og affaldshåndtering.

 

Ecocert cosmos logo - lille kanin

Ecocert Cosmos Natural

Denne certificering udbydes af flere forskellige europæiske certificeringsvirksomheder. Lille Kanin samarbejder med det franske ECOCERT, når produkter skal certificeres økologiske og/eller naturlige.
Certificeringskravene er forskellige ift. om det er rinse-off eller leave-in produkter, og stiller krav til det økologiske indhold samt det naturlige indhold i produktet. Samtidig vurderes både råvarer og emballager ift. miljøbelastning. Mærket er derfor både et økologi/naturlighed og miljø mærke.

 

asthma nordic logo - lille kanin

Asthma Allergy Nordic

Asthma Allergy Nordic (tidligere kendt som Astma-Allergi Danmark og Den blå krans) sikrer dig, at vores produkter passer godt på din hud babys hus, og resten af din familie. Indholdet i produktet tjekkes igennem af en uddannet toksikolog, og derfor sikres det, at produktet er blevet vurderet grundigt, og altid er uden parfume og andre ingredienser, som er kendt for at have en særlig allergirisiko.

 

Vegan certificering logo lille kanin

Vegan

De produkter der bærer Vegan Society logoet, er veganske. Det vil sige, at produkterne ikke indeholder animalske bestanddele, og at der ikke er anvendt dyr i produktions- og udviklingsprocessen.

 

Dermatologisk testet logo - Lille Kanin

Dermatologisk testet

Dermatologiske testede produkter opnår denne certificering ved, at have været igennem en række test, som sikrer at produkterne ikke forårsager hudirritationer eller andre reaktioner. Testen foregår på mennesker, og er derfor ikke ”bare” en teknisk test. Resultatet af testen skal være offentlig tilgængelig for forbrugeren – eks. på en hjemmeside. Men ikke nok med at alle vores familiemedlemmer er dermatologisk testet, så har de også bestået testen.