Babyshower

alle lille kanin cremer, olie og shampoo

Vi elsker et godt baby shower! Derfor har vi prøvet at samle nogle forskellige lege samt nogle lækre bud på gaver, som man kan tage med – og som kan bruges af både mor og baby.

Lege til et babyshower

Sjove lege for både den vordende mor og gæsterne.

Et babyshower kan arrangeres i mange afskygninger, og der findes et utal af sjove lege og aktiviteter, som kan bringe masser af smil og grin med sig – og tårer i stride strømme, fordi det er så sjovt 😉

Her er nogle af de lege, som vi hos Lille Kanin kender til og har “prøvet på egen krop”, som kan være med til at give jer gode idéer til et evt. kommende baby shower:

1 – Gæt mavens størrelse
En snor gives til alle deltagere, som skal prøve at gætte størrelsen på den vordende mors mave. Når alle har skrevet deres gæt ned på et stykke papir, føres en snor rundt om maven på den vordende mor for at se, hvem der var tættest på.

2 – Gæt bleens fyld
Hvis den vordende mor er en chokolade-elskende kvinde, så vil denne leg være virkelig sjov. Man finder x antal bleer og fylder dem med samme antal forskellige slags smeltet chokolade (f.eks. Marabou mælk – og hvis man er i det drilske hjørne, så er det med nødder eller crunch). Så skal den gravide gætte indholdet ved at sniffe – og evt. smage sig frem 😍

3 – Hvem kan hurtigst give baby ble på
Her anbefaler vi på det kraftigste at medbringe en dukke, da dette kan gå vildt for sig 😉

4 – Hvem kan komme på flest navne med forbogstavet A
…eller hvilket som helst andet bogstav.

5 – Drikke af sutteflaske-konkurrence
Hvem kan først drikke indholdet af en sutteflaske (indhold f.eks. juice).

6 – Mor eller far quiz
Deltagerne og den gravide skal svare på f.eks. 10 spørgsmål om, hvem der gør hvad ift. baby, f.eks. Hvem skifter først babys ble / Hvem vil stå mest op om natten etc.

Du kan finde vores bud på en Mor eller far quiz her: Babyshower Quiz.

 

Gave til et babyshower

Udover en masse sjove lege, så vil man også gerne forkæle den kommende mor med en lille ting. Men det kan nogle gange være svært, hvis man ikke har fået en liste eller lignende. Men frygt ikke – vi har selv været der – og har derfor samlet forskellige bud på nogle af vores familiemedlemmer, som er ideelle som babyshower gave. Se alle vores pakker her

Hele Familien Lille Kanin + Marlon eller Mio

Man kommer ikke udenom den store pakke, som er perfekt til både mor og barn. Den indeholder alle vores Cremer, Shampoo og Olie og er en pakke fyldt med kærlighed. For at smide endnu mere kærlighed i puljen, så tilføj en af de skønne Marlon og Mio – vores nyeste familiemedlemmer, som er sansekaniner lavet af 100%  Hevea-træ. Marlon og Mio er frie for giftige stoffer, og er perfekte til at lindre de ømme gummer, giver masser af tryghed og stimulerer babyens sanser.

 

Hele Familien Kanin med alle 6 produkterMarlon KaninMio Kanin
Køb herKøb MarlonKøb Mio

 

Banner med alle 6 certificerringer i Lille Kanin