Skrevet d. 9. august 2021 af Tobias knudsen

Den perfekte barselsgave

Barselsgave eksempel

Her kan du læse lidt om vores bud på den perfekte gave til babyshower, barnedåb eller barselsbesøg. Vi har sammensat vores små kaniner på flere forskellige måder, som vi mener er perfekte til den lille ny.

Babyshower gave, barselsgave eller gave til barnedåb

Kært barn har mange navne – anledningen er der forskel på – men er der også forskel på gaverne, som følger med? En barselsgave kan anses som en lille ekstra ting, man har med, når man besøger forældrene første gang efter fødslen. Hvorimod omdrejningspunktet for et babyshower originalt er, at kvinderne i den vordende mors liv lykønsker og overrasker hende med en hyggelig sammenkomst og at give en gave for at gøre hele opstarten ”nemmere”. Derfor er gaven til et babyshower også normalt større end en barselsgave – typisk går veninder sammen om en større gave. Den største gave, kan være gaven, som du har med til et barnedåb. Det er god skik, ligesom ved et bryllup, at man giver en gave ca. svarende til kuvertprisen.

Barselsgave til mor, far eller barnet?

Det kan være en stor udfordring at komme med den rigtige barselsgave. Man bør gøre sig nogle om tanker om gaven er til moderen, faderen, forældreparret eller det lille nye vidunder. Ofte er det dog ikke selve barselsgaven, som er vigtig for de nye forældre, men derimod omtanken og at familie/veninder/venners lyst til at komme og glædes ved den lille ny. Dog er tiden som nye forældre også en omkostelig periode i livet og enhver gave, som kan gøre livet som forældre lettere, er en stor gestus.

Den personlige barselsgave

Corona har bragt mange nye trends med sig – b.la. at strikke og hækle. Det er blevet populært at komme med strikkede eller hæklede barselsgaver. Strikkede futter, suttekæder eller en skøn halsedisse. Disse kan være fantastiske gaver, særligt med tanke på den tid og indsats, som der er blevet lagt for dagen for at gaven var unik. Heldigvis for alle os, som hverken kan strikke eller hækle – eller for den sags skyld være kreative nok, findes der også mange andre gode barselsgaver…:

Hvad skal man så købe?

En god gave til babyshoweret, barnedåbet eller som barselsgave bør forsøde eller gøre livet med baby lettere. Hvis man i stedet for at tænke helt præcist på, hvad gaven skal være, men drejer tankerne over på nogle af disse ting:

Hvad kan gøre det praktiske nemmere for forældrene? Her kan det være en god idé at trække på bekendte, som allerede har børn og derfor har stået i situationer, hvor de manglede noget bestemt for at gøre hverdagen lettere. De er absolutte eksperter, for de har selv stået i situationerne.

Hvad kan gøre så det ikke er så dyrt at være forældre? Der er mange omkostninger til bleer, tøj, babyudstyr osv forbundet med dét at blive forældre. Man kan med fordel gå flere sammen til et babyshower og købe en større gave i form af udstyr, som forældrene alligevel skal investere i. Hvis man vælger at gå med tøj, og man er i tvivl om to størrelser, så gå altid med den største – hellere lidt for stor, så den kan bruges på et senere tidspunkt, så risikerer man heller ikke, at den skal byttes med det samme.

Hvad kan forsøde tilværelsen som nye forældre? Som forældre kommer man med garanti i søvnunderskud. Gode gaver til forældrene kan derfor være ting som kaffe eller te. Noget så simpelt som at hjælpe med at handle eller fylde køleskabet med mad kan være en stor hjælp. Fyld en skuffe i fryseren med is.

Alternativet. Hvad kan gøre at forældrene husker hinanden? Det er hårdt at være forældre og man kan til tider have brug for lidt aflastning. Man kan samtidige også have behov for at blive trukket ud af mor og far rollerne og have tid for sig selv. En alternativ barselsgave kunne være et gavekort ud og spise samt pasning af den lille imens. Vær dog opmærksom på at der kan risikere at gå noget tid før nogle forældre er klar til overlade deres barn, for at tage ud og spise.

 

Hudplejeserie fra Lille Kanin

Vores hudplejeserie er sat i verden netop på grund af Tina Søgaard, som selv har stået og manglede et bestemt produkt, som hun havde tillid til, som ikke havde unødvendig kemi, var miljøvenligt og som var skånsomt nok til en baby og barnekrop. Ved et skånsomt produkt, uden parfume, slap hun for at bekymre sig om barnets hudplejeprodukter. Som forældre opstår der mange bekymringer, men idéen om at hudpleje ikke skulle være en del af bekymringerne, skabte den certificerede hudplejeserie fra Lille Kanin 🤍

De fleste forældre vil opleve at deres barn får rødme eller irriteret hud i deres opvækst. Derfor vil de fleste også skulle købe hudpleje til at håndtere disse situationer, når de opstår. Vi har samlet vores bud på skønne barselsgaver, som også kan bruges babyshower gave eller til barnedåb.

Vores bud på en skøn gave til babyshower eller som barselsgave


 

Gaven til 799,95 – Stor Familien Kanin

Er I flere der går sammen om en gave, så er denne pakke et godt bud på en fantastisk babyshowergave fyldt med certificerede produkter i gode størrelser til puslebordet, ved badekarret eller i bruseren.

Bad & Shampoo, Bad & Bad Olie, Lotion og meget mere – så er du dækket ind fra start til slut. Hele familien med de store produkter fås til 799,95 kr. (Vejl. 949,70 kr.)

Se pakken her: Stor Familien Kanin

 

 

 


Gaven til 449,95 – Hele Familien Kanin

Hele Familien Kanin er perfekt som forkælelsespakke til både mor og barn. Den indeholder alle vores Cremer, Shampoo og Olie og er en stor kærlighedspakke. Denne pakke er perfekt, hvis nu forældre ikke har nogle ønsker til barnedåb. Den får du lige nu til 449,95 kr. (Vejl. 509,70 kr.)

Køb Hele Familien Kanin

Vil du gå all-in, så findes vores Familie pakke også med en sansekanin til 549,95 kr. (Vejl. 689,65 kr.).

Find pakken med Sansekanin

 

 


Baby Håndklæde fra Lille Kanin

 

Gaven til 349,95 – Baby håndklæde  Schmidt

Lille Kanins håndklæde er lavet i samarbejde med dansk modedesigner Soeren Le Schmidt og er en skøn gaveidé til kommende eller nybagt mor.

Håndklædet måler 1 m x 1 m, som er lidt større end det klassiske 80x80cm baby håndklæde. Det kan både bruges som svøb i barnets første år og dernæst følge barnet gennem opvæksten. Håndklædet fås til 349,95 kr.

Køb Baby Håndklæde

 

 

 


Bestil barselsgave med tillykke kort

Når du bestiller et gavesæt eller en anden gave fra familien, kan du vælge at få et fint postkort med til bestillingen – det koster dig naturligvis ikke noget. Du kan vælge mellem et kort til den lille ny, den lille prins eller den lille prinsesse.

Det er super nemt at bestille et kort med – læs her under:

Læg dine produkter i kurven

Gå til Checkout og udfyld dine oplysninger

Under “Tilvalg” – check boksen af med “Er din ordre en gave? Så vælg et gratis tillykke-kort her (Valgfri)”

Vælg det kort du ønsker

 

Køb fantastiske gaveidéer

 

Banner med alle 6 certificerringer i Lille Kanin