Den perfekte barselsgave

Her kan du læse lidt om vores bud på den perfekte gave til babyshower, barnedåb eller barselsbesøg. Vi har sammensat vores små kaniner på flere forskellige måder, som vi mener er perfekte til den lille ny.

Babyboom, Barselsgaver og Barnedåb

Når et nyt liv kommer til verden, er det som om verden står stille og alle holder vejret – om end blot for et splitsekund 🤍 Det er noget af det største, og dernæst kommer præsentationen af bettemusen for resten af familien, venner og bekendte. Alle vil se vidunderet, og har som oftest en lille barselsgave med, som de har lagt megen tanke i. Men hvad skal man dog finde på, og skal det kun være til barnet, måske til moren – eller hvad med begge?

Vores bud på gavesæt


 

Gaven til 799,95 – Stor Familien Kanin

Er I flere der går sammen om en gave, så er denne pakke et godt bud på en fantastisk babyshowergave fyldt med certificerede produkter i gode størrelser til puslebordet, ved badekarret eller i bruseren.

Bad & Shampoo, Bad & Bad Olie, Lotion og meget mere – så er du dækket ind fra start til slut. Hele familien med de store produkter fås til 799,95 kr. (Vejl. 949,70 kr.)

Se pakken her: Stor Familien Kanin

 

 

 


Gaven til 449,95 – Hele Familien Kanin

Hele Familien Kanin er perfekt som forkælelsespakke til både mor og barn. Den indeholder alle vores Cremer, Shampoo og Olie og er en stor kærlighedspakke. Denne pakke er perfekt, hvis nu forældre ikke har nogle ønsker til barnedåb. Den får du lige nu til 449,95 kr. (Vejl. 509,70 kr.)

Køb Hele Familien Kanin

Vil du gå all-in, så findes vores Familie pakke også med en sansekanin til 549,95 kr. (Vejl. 689,65 kr.).

Find pakken med Sansekanin

 

 


Baby Håndklæde fra Lille Kanin

 

Gaven til 349,95 – Baby håndklæde  Schmidt

Lille Kanins håndklæde er lavet i samarbejde med dansk modedesigner Soeren Le Schmidt og er en skøn gaveidé til kommende eller nybagt mor.

Håndklædet måler 1 m x 1 m, som er lidt større end det klassiske 80x80cm baby håndklæde. Det kan både bruges som svøb i barnets første år og dernæst følge barnet gennem opvæksten. Håndklædet fås til 349,95 kr.

Køb Baby Håndklæde

 

 

 


Bestil barselsgave med tillykke kort

Når du bestiller et gavesæt eller en anden gave fra familien, kan du vælge at få et fint postkort med til bestillingen – det koster dig naturligvis ikke noget. Du kan vælge mellem et kort til den lille ny, den lille prins eller den lille prinsesse.

Det er super nemt at bestille et kort med – læs her under:

Læg dine produkter i kurven

Gå til Checkout og udfyld dine oplysninger

Under “Tilvalg” – check boksen af med “Er din ordre en gave? Så vælg et gratis tillykke-kort her (Valgfri)”

Vælg det kort du ønsker

 

Køb fantastiske gaveidéer

 

Banner med alle 6 certificerringer i Lille Kanin