Den perfekte barselsgave

produkter fra lille kanin samt tillykke kort

Her kan du læse lidt om vores bud på den perfekte gave til babyshower, barnedåb eller barselsbesøg. Vi har sammensat vores små kaniner på flere forskellige måder, som vi mener er perfekte til den lille ny

Babyboom, Barselsgaver og Barnedåb

Når et nyt liv kommer til verden, er det som om verden står stille og alle holder vejret – omend blot for et splitsekund 💚 Det er noget af det største, og dernæst kommer præsentationen af bettemusen for resten af familien, venner og bekendte. Alle vil se vidunderet, og har som oftest en lille barselsgave med, som de har lagt megen tanke i. Men hvad skal man dog finde på, og skal det kun være til barnet, måske til moren – eller hvad med begge?

Vores bud på en barselsgaver

Her er vores bud på en skøn gave, som vil forkæle både mor og barn – og den kan gives både til babyshower og som barselsgave, da den også er perfekt til mor under graviditeten, hvor huden kan ændre sig. Især med tanke på udvidelse af maveskindet, som kan medføre både tørhed og en irriterende kløe.

Marlon & Mio

Sanselegetøj fra Lille Kanin - Marlon og Mio på tæppe med stofbleMan kommer aldrig helt uden om Marlon eller Mio, når det er til en lille ny. De er fri for giftige stoffer og er perfekte til at lindre de ømme gummer, giver masser af tryghed og stimulerer barnets sanser.

Find både Marlon & Mio her -> Senselegetøj

 

Læs videre for pakker med olier, cremer og shampoo.

 

Fed Creme + Bad & Baby Olie

Fed Creme og Bad & Baby Olien er gode sammen til at give ekstra fugt til den gravide mave, som ofte kan blive tør i takt med, at huden strækkes. Den fede creme er også skøn at massere fødderne ind efter et fodbad inden sengetid.

 

Lille kanin Fed Creme Bad og Baby Olie Fra Lille Kanin
Køb her Køb her

 

Bad & Shampoo + Bad & Baby Olie

Bad & Shampoo og Olien til et fodbad til den vordende mor – eller til en tur i karbad

 

Bad & Shampoo fra Lille Kanin Bad og Baby Olie Fra Lille Kanin
Køb her Køb her

 

Hele Familien Lille Kanin

Hele Familien (inkl. Bleskifte Cremen) er perfekt som den store forkælelsespakke til både mor og barn. Den indeholder alle vores Cremer, Shampoo og Olie og er en stor kærlighedspakke. Hvis nu forældre ikke har nogle ønsker til barnedåb, så er denne pakke et godt bud.

Hele Familien Kanin med alle 6 produkter
Køb her

Bestil barselsgave med tillykke kort

Når du bestiller Familien Kanin eller en anden gave fra familien, kan du vælge at få et fint postkort med til bestillingen – det koster dig naturligvis ikke noget. Du kan vælge mellem et kort til den lille ny, den lille prins eller den lille prinsesse.

Det er super nemt at bestille et kort med – læs her under:

Læg dine produkter i kurven

Gå til Checkout og udfyld dine oplysninger

Under “Tilvalg” – check boksen af med “Er din ordre en gave? Så vælg et gratis tillykke-kort her (Valgfri)”

Vælg det kort du ønsker

 

Køb fantastiske gaveidéer

 

Banner med alle 6 certificerringer i Lille Kanin