Lille Kanin x Soeren Le Schmidt

Det blødeste baby håndklæde

Må vi byde velkommen til Lille Kanin Baby Håndklæde. Vores nyeste familiemedlem, som er det blødeste af dem alle sammen. Baby Håndklædet er født i et samarbejde med den talentfulde danske modedesigner, Soeren le Schmidt, som har et stort fokus på bæredygtighed og redesign.

Find det her

 

to børn med håndklæder på

Det er et stort håndklæde i str. 100 x 100 cm, som kan nå hele vejen omkring dit barn – der er virkelig tale om en varm kanin, som kan omfavne dit barn de næste mange år 🐰

Håndklædet er dansk-designet af Soeren le Schmidt og lavet af 100% Oeko-tex Bomuld.

Lille Kanin Baby Håndklæde kommer i første omgang hjem i et begrænset parti – så skynd dig at bestille det allerede i dag.

Soeren blev i sommers selv far til et sæt skønne tvillingedrenge, Marlon og Mio, og træder nu ind i et helt nyt univers med denne titel samt dette samarbejde.

 

 

Soeren le Schmidt med sine børnFor mig er det et helt nyt univers at designe elementer til babyer og børn, men jeg synes det er enormt sjovt. Designet er forholdsvis minimalistisk, men med enkle små humoristiske elementer og naturligvis i de lækreste økologiske og certificerede metervarer. Det at designe til babyer og børn er en verden helt for sig, men en verden som jeg elsker at udforske, og jeg er meget stolt over de produkter, vi indtil nu har lavet sammen – Soeren le Schmidt.

Lille Kanin Baby Håndklæde koster til 349,95 kr.

Køb Baby Håndklæde