Om Os

Hvordan giver du dit barn den reneste start på livet?

Det var udgangspunktet, da Tina Søgaard i sin tid startede Lille Kanin. Tina havde på daværende tidspunkt allerede mange års erfaring med at lave hudpleje til unge og voksne – da hun har arbejdet i branchen i årtier, og er kvinden bag hudplejeserien Ecooking – og derfor vidste hun, at der var mangel på rene, certificerede hudplejeprodukter til babyer og børn.

Hun er selv mor til to og er af den grund klar over, hvor vigtigt det, som forælder, er, at man stoler på de produkter, man bruger til sit barn. Så da Tina gik i gang med at udvikle produkter til Lille Kanin, valgte hun udelukkende at anvende naturlige og økologiske ingredienser, der er sikre at bruge for børn, for forældre og for miljøet. Derfor er hele familien Lille Kanin også dermatologisk testet og certificeret med Svanemærket, AllergyCertified, Asthma Allergy Nordic, Ecocert COSMOS Natural og Vegan Trademark – så du kan føle dig tryg ved at smøre dit barn ind i Lille Kanin. Med tiden vil nye produkter komme til, som følger barnets udvikling, så Lille Kanin kan tage hånd om dit barns hud gennem hele opvæksten.

Det er ganske enkelt ren kærlighed på flaske! 

Tina Søgaard
Co-Founder & Developer

Iværksætter Tina Søgaard lancerede i 2015 hudpleje serien “Ecooking”, som hurtigt blev en international succes, og har i dag over 400 salgssteder i Danmark og mere end 15 lande verden over. Tinas passion er økologi og ingredienser. Tina ved alt om cremer og har over 20 års erfaring i skønhedsbranchen. Tina startede for mange år siden med at blande cremer i sit køkken, og den dag i dag har hun det også bedst med at være direkte kontakt med sine ingredienser. Ud over at være mor til to store piger driver Tina også firmaet House of Cosmetics, hvor hun er mentor, konsulent og udvikler for diverse skønhedsprodukter og brands.

Lille kanin i ble som danser