Om Lille Kanin

Lille Kanin er et dansk udviklet og produceret baby- og børnebrand med certificerede hudplejeprodukter og miljøvenligt tilbehør.

Hudplejeserien består af 6 forskellige produkter i flere forskellige størrelser – alle sammen certificerede produkter med naturlige og økologiske ingredienser, som tager hånd og dit barns hud gennem hele opvæksten.

 

Hvordan giver du dit barn den reneste start på livet?

Det var udgangspunktet, da Tina Søgaard i sin tid startede Lille Kanin. Tina havde på daværende tidspunkt allerede mange års erfaring med at lave hudpleje til unge og voksne – da hun har arbejdet i branchen i årtier, og er kvinden bag hudplejeserien Ecooking – og derfor vidste hun, at der var mangel på rene, certificerede hudplejeprodukter til babyer og børn.

Hun er selv mor til to og er af den grund klar over, hvor vigtigt det, som forælder, er, at man stoler på de produkter, man bruger til sit barn. Så da Tina gik i gang med at udvikle produkter til Lille Kanin, valgte hun udelukkende at anvende naturlige og økologiske ingredienser, der trygt kan bruges til børn, af forældre og for miljøet. Derfor er hele familien Lille Kanin også dermatologisk testet og certificeret med Svanemærket, AllergyCertified, Asthma Allergy Nordic, Ecocert COSMOS Natural og Vegan Trademark.

Med tiden vil nye produkter komme til, som følger barnets udvikling, så Lille Kanin kan tage hånd om dit barns hud gennem hele opvæksten.

Det er ganske enkelt ren kærlighed på flaske! 

– Tina Søgaard
Co-Founder & Developer

 

 


Dermatologisk testet og certificeret

Hele Lille Kanin familien er dermatologisk testet og har det nordiske Svanemærke, AllergyCertified, Astma Allergi Nordic, Ecocert COSMOS Natural og Vegan Trademark certificeringer – så du kan føle dig sikker ved bruge Lille Kanin på dit barns hud.

Du kan læse meget mere om certificeringerne lige her: Certificeringer.

Banner med alle 6 certificerringer i Lille Kanin

 

 

 


Vores emballage

Vores emballage er produceret i genanvendelige materialer.

Vi har udvalgt materialer, som beskytter vores produkter på den mest hensigtsmæssige måde, uden at gå på kompromis med indholdet.

Vores etiketter er fremstillet af restaffald fra sukkerrør.
Vi arbejder løbende på at gøre vores emballage endnu mere bæredygtig, så vi sammen kan passe på hinanden og miljøet.


Iværksætter Tina Søgaard lancerede i 2015 hudplejebrandet “Ecooking”, som hurtigt blev en international succes, og forhandles i dag hos mere end 400 salgssteder i Danmark og i mere end 15 lande verden over. Med over 20 års erfaring i skønhedsbranchen, har Tina et kæmpe knowhow omkring alt indenfor cremer og hudpleje, samt en kæmpe passion for økologi og ingredienser. Hun startede for mange år siden med at blande cremer i sit køkken, og den dag i dag har hun det også bedst med at være i direkte kontakt med sine ingredienser. Ud over at være mor til to store piger driver Tina også firmaet House of Cosmetics, hvor hun er mentor, konsulent og udvikler af skønhedsprodukter for diverse brands.