Lillekanin Badekåbe Brown Smoke

Indhyld dit barn i ren komfort og elegance med vores økologiske badekåbe – perfekt til hverdagens sjov og afslapning

kr. 399,95
På lager - Hurtig levering
Badekåbe Brown Smoke
Badekåbe Brown Smoke

Størrelse

0/10

*Ombytning og returnering gælder ikke på varer med brodering og forventet levering kan være længere.

Denne badekåbe er skabt med omhu og omsorg, og den er lavet af 100% blød økologisk bomuld, der indhyller dit barn i ren komfort og velvære. Kåben har en smart hætte og er den perfekte ledsager til poolen, stranden eller efter en afslappende badeoplevelse.

Vores badekåber er både smart og praktisk, og den giver dig en komfortabel alternativ til den traditionelle badekåbe. Vælg den passende størrelse og lad dit barn opleve sommeren på den mest behagelige måde med Lille Kanins badekåbe. Skab uforglemmelige sommerminder, uanset hvor du og din lille skat beslutter at udforske.

Om serien:
Lille Kanin & Soeren Le Schmidt er gået sammen og har designet en ny baby & børne tekstil serie. Serien er et samsurium af fantastiske produkter som Soeren har haft stor glæde af som tvillingefar på snart 3. år. Serien bygger på Lille Kanin og Soerens værdier om bæredygtighed og økologi. Derfor er alle produkterne også GOTS-certificeret og OEKO-TEX Standard 100.

Badekåberne kommer i 3 størrelser:
1-2 år (80/86/92)
3-4 år (98/104)
5-6 år (110/116)

Vælg mellem farverne: Rose Smoke & Brown Smoke

Alle tekstil produkter i LilleKaninxSLS serien har følgende certificeringer:
– GOTS-certificering. Minimal miljøbelastning, samt socialt ansvar.
– OEKO-TEX Standard 100. Testet for skadelige stoffer

Den er den ideelle følgesvend til poolen, stranden eller efter badet og tilbyder en stilfuld og praktisk alternativ til en traditionel badekåbe. Vælg den perfekte størrelse, og lad dit barn opleve sommeren på den mest behagelige måde med “Lille Kanin” badeponchoen.

Poncho i 100% organisk bomuld
Organisk bomuld fra Aegean regionen i tyrkiet. Bomuld fra denne region er kendetegnet ved at være let vægtigt, samt god tørreevne.
Vævet: Muslin

Vaskeanvisning: Vaskes ved 40* med tilsvarende farver.

Badekåbe Brown Smoke: GOTS
Badekåbe Brown Smoke: OEKO-TEX Standard 100