Lillekanin Badekåbe Vanilla Ice

Forkæl dit barn med vores økologiske badekåbe. Ren komfort og stil til poolen, stranden eller efter badet. Skab sommerminder med os

kr. 499,95
På lager - Hurtig levering
Badekåbe Vanilla Ice
Badekåbe Vanilla Ice

Størrelse

Forkæl dit barn med en skøn badekåbe. Denne badekåbe er lavet med omhu og kærlighed, og den består af 100% blød økologisk bomuld, der indhyller dit barn i ren komfort og velvære. Badekåben er designet med en praktisk hætte og er den perfekte følgesvend til poolen, stranden eller efter et afslappende bad.

Vores badekåbe er både stilfuld og funktionel, og den tilbyder en behagelig alternativ til den klassiske badekåbe. Vælg den ideelle størrelse, og lad dit barn opleve sommeren på den mest behagelige måde med Lille Kanin’s badekåbe. Skab uforglemmelige sommerminder, uanset hvor du og dit barn vælger at udforske.

Om serien:
Lille Kanin & Soeren Le Schmidt er gået sammen og har designet en ny baby & børne tekstil serie. Serien er et samsurium af fantastiske produkter som Soeren har haft stor glæde af som tvillingefar på snart 3. år. Serien bygger på Lille Kanin og Soerens værdier om bæredygtighed og økologi. Derfor er alle produkterne også GOTS-certificeret og OEKO-TEX Standard 100.

Badekåberne kommer i 3 størrelser:
1-2 år (80/86/92)
3-4 år (98/104)
5-6 år (110/116)

Vælg mellem farverne: Atmosphere & Vanilla Ice

Alle tekstil produkter i LilleKaninxSLS serien har følgende certificeringer:
GOTS-certificering. Minimal miljøbelastning, samt socialt ansvar.
OEKO-TEX Standard 100. Testet for skadelige stoffer

Badekåbe i 100% organisk bomuld
Organisk bomuld fra Aegean regionen i tyrkiet. Bomuld fra denne region er kendetegnet ved at være let vægtigt, samt god tørreevne.
Vævet: Terry
Kan krympe op til 8% i vask

Vaskeanvisning: Vaskes ved 40* med tilsvarende farver.
For maksimal blødhed, anbefaler vi tørretumbling. Undgå at overfylde vaskemaskinen og tørretumbleren, så produktet kan bevæge sig frit rundt og overskydende fibre kan løsrive sig.