Lillekanin Vaskeklud Vanilla Ice

Opdag vores eksklusive vaskeklud, vævet omhyggeligt med 100% økologisk bomuld fra Tyrkiet – en skånsom og stilfuld måde at pleje din hud.

kr. 49,95
På lager - Hurtig levering
Vaskeklud Vanilla Ice
Vaskeklud Vanilla Ice

Lille Kanin vaskeklud er skabt med omhu og fremstillet af 100% økologisk bomuld, hentet fra den solbeskinnede Aegean-region i Tyrkiet, hvor bomulden er kendt for sin lette vægt og enestående evne til at tørre.

Vores vaskeklud er vævet med stor opmærksomhed i froté, der føles utroligt blød og delikat mod din hud. Dette produkt er ikke blot en almindelig vaskeklud; det er alsidigt og kan opfylde flere formål. Brug den til en skånsom rensning af din hud, som et komfortabelt alternativ til traditionelle vaskeklude eller som et ekstra blødt ansigtshåndklæde.

Om serien:
Lille Kanin & Soeren Le Schmidt er gået sammen og har designet en ny baby & børne tekstil serie. Serien er et samsurium af fantastiske produkter som Soeren har haft stor glæde af som tvillingefar på snart 3. år. Serien bygger på Lille Kanin og Soerens værdier om bæredygtighed og økologi. Derfor er alle produkterne også GOTS-certificeret og OEKO-TEX Standard 100.

Vaskeklude måler 25x25cm & kommer i 2 farver.
Vælg mellem farverne: Atmosphere & Vanilla Ice

Alle tekstil produkter i LilleKaninxSLS serien har følgende certificeringer:
GOTS-certificering. Minimal miljøbelastning, samt socialt ansvar.
OEKO-TEX Standard 100. Testet for skadelige stoffer.

 

Kommer snart

Vaskeklud i 100% organisk bomuld
Organisk bomuld fra Aegean regionen i tyrkiet. Bomuld fra denne region er kendetegnet ved at være let vægtigt, samt god tørreevne.
Vævet: Froté
Kan krympe op til 8% i vask

Vaskeanvisning: Vaskes ved 40* med tilsvarende farver.

Vaskeklud Vanilla Ice: GOTS
Vaskeklud Vanilla Ice: OEKO-TEX Standard 100