Skrevet d. 12. september 2023 af Tobias knudsen

10 ting du skal have i pusletasken

10 Ting du skal have i pusletasken

Når du er ude med din lille baby, er det vigtigt at være godt forberedt. En af de vigtigste ting, du skal have med dig, er din pusletaske. Her er en liste over 10 essentielle ting, du altid bør have med i din pusletaske og hvorfor de er så vigtige.

1. Bleer + vådservietter
Bleer er selvfølgelig det mest åbenlyse, men det er også vigtigt at have vådservietter med. Uanset hvor du er, kan dit barn have brug for en bleeskift, og vådservietter er uundværlige til at holde babyens sarte hud ren og frisk. Du vil hurtigt opleve at vådservietterne helst skal ligge nemt tilgængeligt i din pusletaske. Gerne i en sidelomme. Da du vil have brug for vådservietter ret ofte. Husk at vælge servietter som er Svanemærket og Allergy Certified.

2. Skiftetøj
Babyer er kendt for at lave uventede “ulykker”. Skiftetøj er afgørende for at holde din baby tør, ren og i godt humør. Sørg for at have 2 ekstra sæt tøj med, inklusive sokker og evt. en let jakke, afhængigt af vejret. Så slipper du for at skulle impuls købe et nyt sæt til 600 kr, mens du er nede i byen. Bonus tip: Check lige hver 3 måned. Om baby stadigvæk kan passe det skiftetøj som ligger i pusletasken.

3. Stofbleer
Stofbleer har utallige formål. De kan bruges som underlag til at beskytte overflader, som en skulderdug under amning og til at tørre spildt mælk eller snavs. De er alsidige og uundværlige. Har du glemt en hagesmæk, kan du improviserer en, ved at binde stofbleen rundt som et partisaner tørklæde.

4. Sutter
Sutter kan hjælpe med at trøste din baby og berolige dem i stressfulde situationer. Det kan også hjælpe med at forhindre, at din baby begynder at græde, når I er på farten. Hav dem altid let tilgængeligt. Evt. i en sutteholder, for at beskytte mod snavs.

5. Legetøj
Babyer og små børn elsker at blive underholdt. Medbring nogle små, bærbare legetøj eller rangler for at holde din baby beskæftiget og glad, især når I venter i kø eller er på længere ture. Hvis det er muligt at binde en snøre i legetøjet, er det klart en anbefaling. Ellers kan det hurtigt ske at baby smider legetøjet overbord uden at du opdager det.

6. Puslepude/underlag
Puslepuder er designet til at skabe en ren og komfortabel overflade til bleeskift. De er praktiske, da du kan bruge dem på offentlige pusleborde eller i nødstilfælde på bilens bagsæde. Mange pusletasker har et underlag indbygget i tasken. Skulle du have glemt en puslepude eller er den til vask, så kan en stofbleer også hurtigt improviseres som underlag. Bonus tip: Adskillige store forretninger og storecenter har decideret områder til pusling og pleje, hvor der ofte er “skum” puslepude tilgængeligt.

7. Ammeindlæg & Sutteflaske
Hvis du ammer, er ammeindlæg uundværlige for at undgå lækager. Hvis du flasker, skal du have en sutteflaske og nok mælk eller formel til at holde din baby mæt og tilfreds. I de store forretninger og storcentre er der indimellem en mikrobølgeovn til rådighed, hvis mælken skal varmes.

8. Mad og drikke (Drikkedunk til mor)
Det er vigtigt at huske på dig selv også. Medbring en drikkedunk med vand eller en sund snack for at holde dig energisk og hydreret, især hvis du ammer. Er baby stor nok til at kunne spise lidt, findes der et hav af forskellige frugtmos eller grød i små convenient løsninger fra bl.a Semper.

9. Hudpleje
Når man er på farten, kan selv de bedste forældre overse at baby ligger med en våd ble. Er baby’s hud blevet rød og irriteret, så er det frem med barriecremen eller zinksalven. Mange producenter har hudplejeprodukter i rejsevenlige størrelser, så du aldrig skal gå på kompromis.
Slip for at slæbe rundt på tunge produkter med Lille Kanin’s rejsevenlige hudpleje – Se hele familien

10. Hagesmæk
Når din baby begynder at spise fast føde, kan det blive rodet. Hagesmækken hjælper med at beskytte deres tøj mod pletter og gør rengøringen lettere.

At have disse 10 ting i din pusletaske vil gøre dit liv som forælder meget lettere og mere behageligt. Det er altid bedre at være forberedt, så du kan nyde dine udflugter med din baby uden at bekymre dig om det uforudsete.

Bonus ting:

11. Håndsprit
Der er mange situationer hvor man hurtigt kan få beskidte hænder. Man kan selvfølgelig skylle hænderne med vand fra drikkedunken, men du kommer langt ved at have en lille tube håndsprit med i tasken.

12. Affaldspose
Er uheldet ude og skal du pusle et sted hvor du ikke lige har en skraldespand i nærheden. Det kunne være i bilen. Så er det rart at have nogle små affaldsposer med til at opbevare de beskidte bleer. Derudover er poserne også fantastiske hvis tøjet bliver vådt eller beskidt. Put det i en pose, så resten af indholdet af pusletasken ikke også bliver vådt.

 

Populære produkter

10 ting du skal have i pusletasken

Intro-pakke

kr. 369,00
kr. 489,70
10 ting du skal have i pusletasken10 ting du skal have i pusletasken

Puslehåndklæde Atmosphere

kr. 129,95
10 ting du skal have i pusletasken

Bad & kropsolie 100ml

kr. 59,96
kr. 79,95